Şeftali


Bursa bölgesinde yetişen kendine has aromaya sahip Bursa şeftalisinin yanı sıra Türkiye'nin tüm bölgelerinde yetişen şeftali türlerini yetiştirip pazara sunuyoruz..

 


incele

Nektarin


Türkiye'nin tüm bölgelerinde yetişen nektarin türleri ile Bursa bölgesinde yetişen kendine has aromaya sahip Bursa nektarin türlerini yetiştirip pazara sunuyoruz

 


incele

Santa Maria Armudu


Bursa bölgesinde yetişir. Meyveleri iri, yeşil sarımtırak renkte, lezzetli, tatlı, suludur. Yazlık bir armut çeşididir. Temmuz sonlarından Ağustosun ortalarına kadar hasadı yapılır. Depolama ömrü uzundur.
Türkiye'den en çok ihraç edilen armut çeşididir. En önemli ve en iddalı ihraç ürünümüzdür.

 


incele

Elma


 


incele

Nar


Hicaz türü Nar; Türkiye'nin her yerinde yetişen, meyve boyu büyük, kabuk ve tane rengi kırmızı, tadı mayhoştur. En çok talep edilen Hicaz türü ve diğer Nar türleri ihraç ürünlerimiz arasındadır.

 


incele

Deveci Armut


Bursa bölgesine has bir armut çeşididir. En lezzetli, en şekerli armut çeşidi olup iri yapısı ile tanesi 2 kg'a ulaşabilir.

Hafif pembemsi ve sarımtırak renkte, yumuşak bol sulu kışlık bir armut çeşididir. Önemli ihracat ürünümüzdür.


incele

Kivi


 


incele

İncir


Bursa Siyah İnciri ; rengi, uzun raf ömrü, iriliği, tatlı ve sulu iç yapısıyla dünyanın en kaliteli taze inciri kabul edilir.

Üretim sürecinde gıda güvenliğinin sağlanması ve kalitenin arttırılmasıyla beraber son yıllarda dünyanın birçok ülkesinden talep edilmektedir.


incele

Ayva


Eşme Ayvası, Marmara Bölgesine has bir ayvadır. Sulu ve mayhoş lezzeti ile Türkiye'de en çok yetiştirilen ve ihraç edilen ayva çeşitidir.


incele

Kiraz


 


incele

Kayısı


 


incele